VÄXLANDE VÄDER

Hej på er! Idag hade vi två idrottslektioner. Den första var så sjukt uttråkande men den andra, då vi spelade fotboll i 2 o en halv timme, det var riktigt kul! Funderar på att börja på fotboll. Tycker det är riktigt roligt och jag känner att jag blivit bättre än jag var innan. Inte lika rädd för bollen heller.
 
Idag har det även varit väldigt växlande väder här i Stockholm. Imorse kallt och nästan snö, sedan var det varmt, sedan var det kallt och lite snö/regn, sedan kooook hett, mulet och nu kooook hett igen. Ja, den personen som bestämer vädret verkar inte vara brapå att bestäma sig hah.
 
Imorgon ska hela klassen kolla "Hur många kramar finns det i världen" och några ska baka så vi ska bara myyysa! Vi hörs, kram 

LUGN SÖNDAG

Hej på er! Hur mår ni efter helgen? Jag själv mår bra. Min syssling och hans pappa var här under helgen som ni kanske vet. Vi hade riktigt roligt faktiskt!
Installerade även ett "tabortvirus" pogram på datorn. Har också överfört bilder från min gamla dator till den nya! Äntligen är allt sånt klart!
 
Ni kanske sett att jag nyss gjort en ny design. Den förra var sjukt ful och jag störde mig på allt. Ska få min design fixad av en riktigt bra tjej men nu är detta tillfälligt. Blev ändå nöjd!
 
Imorgon blir det två idrottslektioner i skolan. Jobbiiiigt, hatar idrott. Annars inget speciellt tror jag.. Ni får ha det bra, kram

FRENCH MANICURE

Hann måla mina naglar lite snabbt. Gjorde den sjukt snygga french manicure stilen. Älskar den "stilen" på naglar. Sååå fint!
Tycker dock det är lite krångligt att måla för har ingen french manicure penna så får ta min dotting tool haha.. Svårast på högerhanden men det gick ganska bra den här gången iallafall. 
Sista inlägget för idag gissar jag på, men ha en as grym kväll så kraaam
 
Nu tog mamma fram godis hörde jag så måste spriiiingaaaaa