NEW YEARS EVE

Satt igår och målade mina naglar så att de skulle passa till nyår. Fick ett paket med glitter nagellack i julklapp som jag verkligen fick andvändning till här.

Om ungefär 10 minuter drar jag, mamma och Tua iväg till kungsträdgården och åker skridskor som jag även berättade igår. Detta blir förmodligen mitt sista inlägg för 2013. Men tar med min gamla kamera till kungsträdgården och fotar. Min system kamera är för ömtålig att ta med enligt mamma.
GOTT NYTT ÅR om vi inte hörs..

IT'S THE HAPPIEST SEASON OF ALL :D

Lite bilder från förra nyår som vi "firade" med Elin och Ninnie.
 
Förra nyårsdagen så var vi mer bara hemma och firade. Men iår (eller imorgon då) ska vi på dagen åka till Kungsträdgården jag, mamma och Tua för att åka skridskor. I kungsträdgården är det alltid så mysiga vinterkänslor och det passar väldigt bra just nu när det inte är någon snö. 
 
Sedan kommer vi på kvällen att äta lite nyårsmiddag med mamma's vän Thomas och hans barn Anton och Ida. Det blir kul det med! Kommer ta bilder med nya kameran så kommer bilderna upp någon dag. Förmodligen inte imorgon eftersom att det kommer vara fullt upp. Ajjaaa, vi hörs :**